Изработка на Уеб сайт и SEO

Изработка на Уеб сайт и цялостна поддръжка на вече изградения сайт.Поддръжка и администрация на съществуващ сайт.

социялни мрежи
Маркетинг

Онлайн рекламата, предлагана от нас, е съвкупност от операции и методи, чиято единствена цел е да генерира публичност.

seo

SEO

Оптимизирането на уеб сайт е от изключително значение за видимостта на сайта в резултатите от търсенето в търсачките.

Web-Development

Изработка на сайт

Нашият екип за уеб разработки е един от най-иновативните екипи наоколо, предлагайки решения по поръчка за нуждите на нашите клиенти.

Какво правим най-добре

Изработка на Уеб сайт и Изработка на онлайн магазин, Бранд, Уеб дизайн, Оптимизация за търсачки, Маркетингова стратегия, Facebook & Instagram Ads.

Изработка на Уеб сайт и Онлайн магазин

Създаване на съдържание под формата на изображения, видеоклипове, аудио и мултимедия. Система за управление на съдържанието. Опции за покупки и много други.

Бранд

Каква е Вашата марка? Какво казва Вашата марка за Вас – как тя контролира Вашия бизнес? Ще Ви помогнем в управлението на Вашата марка и Вашето онлайн присъствие.

Уеб дизайн

Аранжиране елементите, компютърна графика, компютърна анимация, звук, по определен начин за представяне на сайта, след това от уеб браузър.

Оптимизация за търсачки

SEO или оптимизация за търсачките (Google, Yahoo, Bing) е съвкупност от зададени правила, които собствениците на уеб сайтове следват, за да оптимизират своите уеб сайтове.

Маркетингова стратегия

Фокусира се върху създаването на подходящо съдържание, което ще работи за създаването и задържането на добре дефинирана аудитория за Вашата марка.

Facebook & Instagram Ads

Съвкупност от операции и методи, чиято единствена цел е да генерира публичност. Рекламата се осъществява чрез онлайн общности и социални медии.

Интересни факти

Стараем се да бъдем максимално отзивчиви и да надминем очакванията на Нашите клиенти.

0 +
Изработени сайтове
0 +
Доволни клиенти